ПОНОВО НАГРАДА – НАЈБОЉА ШКОЛА ПО СПОРТСКИМ РЕЗУЛТАТИМА

Крајем јануара Савез за школски спорт Смедерево је на традиционалној свечаности организованој у Градској управи Смедерево доделио награде школама које су најуспешније по спортским резултатима у претходној школској години.
Са поносом и радошћу истичемо да је ОШ ,,Иво Андрић“ најбоља сеоска школа Смедерева по пети пут у последњих шест година, што је успех вредан дивљења!
Овом сјајном постигнућу допринели су првенствено изузетни резултати рукометног школског тима девојчица, али и резултати постигнути у индивидуалном спортским категоријама.
У присуству наших златних рукометашица, ученица из Радинца, Раље и Врбовца, од челника Савеза за школски спорт Смедерево награду, пехар, плакету и похвалницу, у име школе примила је Јасмина Бранковић, директор школе, Горан Крчмаревић и Александар Адамовић, наставници Физичког и здравственог образовања који континуирано својим радом и залагањем доприносе успесима школе стварајући међу ученицима генерације спортских заљубљеника.
Нашим малим шампионима и наставницима желимо да и наредних година својим медаљама надалеко прослављају име наше школе и буду пример другима по победничком духу, великом залагању и искреном љубављу према спорту.