Дечија недеља Радинац 2017

У нашој школи је од 2. – 6. октобра 2017. обележена Дечиdecija nedelja 2017ја недеља низом различитих активности под слоганом

„За радост сваког детета- градимо мостове међу генерацијама“

Посебна пажња посвећена је размени знања и искуства деце са одраслима и старим члановима друштва, као и значају и развоју повезаности деце у оквиру вршњачких група.

План активности

Први дан- 2. 10. 2017.

Цртамо кредама на бетону у школском дворишту

Деца се труде да осмисле и представе најмаштовитији мост којим ће маме , тате, деке и баке слати деци љубав, разумевање и поштовање.

Други дан -3.10.2017.

Шиз- фриз

Ученици су показали најлепше и најкреативније фризуре у које су уплеле прсте маме и баке .Било је лепо дружити се са њима и смејати се најмаштовитијим идејама.

Трећи дан – 4.10. 2017.

Правимо таблу пријатељства

У знак пријатељства и добрих односа ученици пишу поруке другу и другарици којом изављују све оно што нису могли да кажу:захвалност, извињење, најлепше жеље, честитке.

Четврти дан – 5. 10. 2017.

Волим да се дружим са старијим људима из породице или комшилука

Ово је прилка да представе омиљеног старијег члана своје породице.Стабло пријатељства улепшавају њиховим фотографијама и порукама захвалности.

Пети дан – 6.10.2017.

Маскенбал

У холу школе деца су уживала у приказивању својих маски.

Учествовали су сви ученици од I до IV разреда са својим учитељицама.Организатори су учитељице четвртог разреда : Биљана Миловановић, Надица Синадиновић и Виолета Крстић.

Деца су нам показала како се граде озбиљни и одговорни односи у свету деце и одраслих.

Слике

Погодака: 2146